Firmaaftale

Kun det bedste til dine dygtige folk

Som arbejdsgiver skal du betale dine medarbejderes skærmbriller, hvis de kræver en anden styrke eller glastype end deres almindelige briller. Lav en favorabel firmaaftale med os, som både gavner din virksomhed og dine ansatte.

En del af Dansk Erhvervsoptik
I Brille Galleriet er vi en del af Dansk Erhvervsoptik. Det er en sammenslutning af over 450 selvstændige optikerforretninger, der har til fokus at sikre firmaer og medarbejdere de bedste betingelser og vilkår i forhold til skærm- og sikkerhedsbriller.

For dine medarbejderes bedste
Vi laver gerne en firmaaftale om arbejdsgiverbetalte skærmbriller med din virksomhed. Dine ansatte har nemlig ifølge Arbejdstilsynets bekendtgørelser ret til at få udleveret synskorrigerende hjælpemidler af arbejdsgiveren, hvis en optikers undersøgelser viser, at den ansatte har behov for at få skånet sit syn. Det er dog dig som arbejdsgiver, der må bestemme, hvor brillen må købes og til hvilken pris.

En investering i dine medarbejdere
Oplever man at få hovedpine, når man sidder foran skærmen i længere tid, eller at øjnene bliver irriteret, er det tid til at kigge på, om en skærmbrille er en løsning. Hos os kan dine medarbejdere få en synstest og en faglig vurdering af, om det er nødvendigt med en brille.

Mulighederne er mange
Hos Brille Galleriet kan du som arbejdsgiver få en favorabel aftale. Vi tilbyder flere modeller, bl.a. fastpris-aftaler, så du som arbejdsgiver ved, hvilken udgift du skal regne med. Samtidig får dine ansatte et godt og varieret udvalg af brillestel og glas at vælge imellem.
Du er altid velkommen til at ringe til os på 86 18 46 45 eller skrive til os på info@brillegalleriet.dk og høre mere om mulighederne for en firmaaftale.

Brille Galleriet

Bestil
synstest

Kontakt os i dag og lad os finde en dag i kalenderen, hvor du kan få lavet en synstest.

Brille Galleriet

Bestil
kontaktlinser

Vi har gjort det nemt for dig, at bestille linser, og får dem direkte leveret hjem til dig.

3 trin til det optimale syn

Som kunde hos os får du en kvalitetsoplevelse, der har mange års erfaring bag sig. Derfor kan du trygt bestille en tid, enten på hjemmesiden, eller ved at kigge forbi butikken, så sørger vi for at råde og vejlede dig korrekt.

Vi finder en tid til dig

Bestil en tid her på hjemmesiden. Du er også meget velkommen i butikken.

De bedste forudsætninger

Vi laver både en synstest og en øjenundersøgelse på dig og guider dig til de helt rigtige briller.

Kom hjem med det rigtige

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit køb af nye briller eller kontaktlinser.

Kontakt os

Kontakt for os for at lave en aftale