Kontaktlinsetype og anvendelse

Vi har kontaktlinserne til dig

De ser ikke ud af meget, de linser. Men de er faktisk ret geniale! Og selvom man ikke ser det med det blotte øje, så findes der et hav af forskellige typer, som passer til forskellige brugsmønstre.

Forsikring til dine briller
God service når du skal have nye briller

Kontaktlinser for enhver smag
Ligesom der findes et hav af forskellige brillestel og brilleglas, findes der også en masse typer af kontaktlinser. Hos Brille Galleriet har vi kontaktlinser fra flere forskellige mærker såsom Alcon, Lindcon Linser, Vision Care og Johnson og Johnson. Vi kan tilbyde dig sfæriske, toriske og progressive linser, og du kan få dem som endagslinser, månedslinser eller 14-dags linser.

En uformel snak
Kontakt os hos Brille Galleriet på telefon 86 18 46 45 eller på info@brillegalleriet.dk for at bestille tid til en synsprøve eller få en uformel snak om kontaktlinser allerede i dag. Du kan altid komme forbi vores butik i det gamle latinerkvarter i Aarhus for at høre, hvad vi tilbyder. ​

3 trin til det optimale syn

Som kunde hos os får du en kvalitetsoplevelse, der har mange års erfaring bag sig. Derfor kan du trygt bestille en tid, enten på hjemmesiden, eller ved at kigge forbi butikken, så sørger vi for at råde og vejlede dig korrekt.

Vi finder en tid til dig

Bestil en tid her på hjemmesiden. Du er også meget velkommen i butikken.

De bedste forudsætninger

Vi laver både en synstest og en øjenundersøgelse på dig og guider dig til de helt rigtige briller.

Kom hjem med det rigtige

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit køb af nye briller eller kontaktlinser.

Øjensundhed

Bestil en synstest

Er det ved at være tid til synstest? Kontakt os allerede i dag. Så finder vi en ledig tid i kalenderen, der passer dig.