Brilletyper

Vi har et stort udvalg af brilletyper

Uanset hvilken type brille du har brug for, så står vi altid klar med kvalificeret vejledning. Din oplevelse er vigtig for os, når du køber din nye brille.

Mange typer briller
Stort udvalg af briller fra gode mærker

Kun det bedste er godt nok for os
Vi har et stort udvalg af forskellige brilletyper, og vi bestræber os altid på, at du kommer hjem med den helt rigtige type. Dine behov og ønsker er i fokus hos os, så derfor tilbyder vi alle slags briller. Vi er specialister i briller og arbejder kun med de bedste glasleverandører, HOYA, Zeiss, Rodenstock og Essilor, så du får den højeste brillekvalitet.

Stort udvalg af specialbriller
Progressive briller
Det er en all-round brille, der giver dig dit fleksible syn tilbage, med glidende overgang. På den måde giver den dig et godt syn på alle afstande, da der er et flerstyrkeglas i brillen.

Læsebriller
Har du brug for at kunne se skarpt, når du læser, men egentlig ser fint på afstand, er det læsebriller, vi anbefaler.

Skærmbriller
Som studerende sidder man meget foran en skærm, og det kan være trættende for øjnene. Det er nogle arbejdsbetingelser, der er vigtige at tænke ind i hverdagen. Derfor anbefaler vi et par skærmbriller til dig.

Solbriller
Det er vigtigt at passe på øjenene og skærme dem for solens UV-lys, så har du brug for solbriller med styrke, står vi til rådighed med hjælp og vejledning.

Afstandsbriller
Den mest almindelige brille, især til unge mennesker, er afstandsbriller, der både kan bruges til læsning, men også foran skærmen.

Specialbriller
Vi er specialister i specialbriller, så har du brug for en brille til ski, cykling eller andet, så er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik. Så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Børnebrille
Det er ikke kun voksne, der har brug for briller. Børn leger og har det sjovt, så vores brillestel er mere robuste. Samtidig er der udviklet en speciel teknologi, der mindsker risikoen for følgevirkninger af nærsynethed.

Du er altid velkommen til at kigge forbi forretningen! Vi ligger hyggeligt placeret i Rosensgade i Aarhus. Du kan også ringe til os på telefon 86 18 46 45, eller skrive til os på mail info@brillegalleriet.dk.​

3 trin til det optimale syn

Som kunde hos os får du en kvalitetsoplevelse, der har mange års erfaring bag sig. Derfor kan du trygt bestille en tid, enten på hjemmesiden, eller ved at kigge forbi butikken, så sørger vi for at råde og vejlede dig korrekt.

Vi finder en tid til dig

Bestil en tid her på hjemmesiden. Du er også meget velkommen i butikken.

De bedste forudsætninger

Vi laver både en synstest og en øjenundersøgelse på dig og guider dig til de helt rigtige briller.

Kom hjem med det rigtige

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit køb af nye briller eller kontaktlinser.

Er briller ikke dig?

Hvis du synes briller er i vejen, vil vi anbefale at du overvejer kontaktlinser i stedet for. De kan både bruges som supplement til brillerne, men du kan også skifte helt over til kontaktlinser.

Vi er altid på forkant

Vi har altid et inspirerende udvalg af briller, i et smukt design lavet i eksklusiv kvalitet. Vi giver altid vores kunder den bedste kvalitetsoplevelse, med fokus på dig og dine behov og ønsker.