Skærmbriller

Giv dine øjne de bedste arbejdsbetingelser

Mange er gode til at tænke ergonomi ind i arbejdet ved en skærm. Men tænker du også på dine øjnes arbejdsbetingelser?

Mange skærmbriller
Hjælp øjnene på kontoret med skærmbriller

Gode arbejdsbetingelser
En skærmbrille er designet, så den giver dig de bedste arbejdsbetingelser, når du sidder og arbejder ved en computerskærm. Behovet for en skærmbrille opstår, når din egen brille ikke længere er tilstrækkelig til, at du kan se ordentligt og tydeligt på skærmen.

Det kan være, at du har en progressiv brille i forvejen og føler, du skal sidde med hovedet bagover for at se på skærmen – så vil en skærmbrille være den rette løsning, så du ikke sidder og spænder i nakke og skuldre hele dagen. De fleste mennesker under 40 år kan bruge deres private brille til skærmarbejde, men med alderen bliver øjets linse mere stiv og ufleksibel, og så vil en skærmbrille til arbejdsbrug være en god løsning.

Skræddersyet til dig
En skærmbrille kan designes på forskellige måder, alt efter ønsker og behov. De fleste glas bliver designet således, at du kan se skarpt på 3-4 meters afstand, så det ikke er nødvendigt at tage brillen af og på hele tiden. På den måde vil de fleste kunne benytte brillen hele arbejdsdagen, hvad enten arbejdet mest foregår ved skærmen, eller om det er med skiftende arbejdsstillinger eller ved deltagelse i møder.

Firmaaftale?
I Brille Galleriet er vi en del af Dansk Erhvervsoptik. Det er en sammenslutning af over 450 selvstændige optikerforretninger, der har til fokus at sikre firmaer og medarbejdere de bedste betingelser og vilkår i forhold til skærm- og sikkerhedsbriller. En firmaaftale kan gratis oprettes ved Dansk Erhvervsoptik.

Vil du være endnu klogere på skærmbriller? Du er altid velkommen til at kigge ind i butikken eller kontakte os på 86 18 46 45 eller info@brillegalleriet.dk

Øjensundhed

Bestil en synstest

Er det ved at være tid til synstest? Kontakt os allerede i dag. Så finder vi en ledig tid i kalenderen, der passer dig.