Andre nyttige sider

Kom hurtigt videre

Når du køber briller hos os, er det en investering i dit syn og velbehag. Derfor er det vigtigt, at dine briller bliver passet på og forsikret korrekt, så du kan slappe af og ikke bekymre dig i hverdagen.

Masser af vejledning til dine briller og dit syn
Få målt dit syn til læsebriller

Stort udvalg af specialbriller
Brilletrends
Vi er altid opdateret på de nyeste trends, og det er vigtigt for os altid at være opdateret.

Find din personlige stil
Når du køber et par briller, er de ofte en del af din personlige stil. Vi sørger altid for at følge med de nyeste trends, så du kan finde den brille, der passer.

Solbriller med styrke
Solens UV-stråler kan være hårde mod dine øjne, så derfor er det vigtigt med et par gode solbriller. Bruger du briller til dagligt, er det et godt valg at få solbriller med styrke.

Brilleforsikring
Din brille kan blive ridset, skadet eller endda stjålet, så derfor er det vigtigt med en brilleforsikring. Vi tilbyder en forsikring med gode fordele for dig som kunde.

Brillekonto
Du har mulighed for at dele din betaling op i 6, 12 eller 24 måneder. På den måde kan vi tilpasse din nye brille investering til dig og din økonomi. Medbring dit ID og din mobil, og lad os tage en snak om det i butikken.

Vi er eksperter i specialbriller
Vi hjælper og vejleder altid i den bedste løsning, når du skal have en specialbrille. Det kan være i forbindelse med sport eller blot for at få din hverdag til at fungere.

Pleje af briller
Vi har mange gode råd til, hvordan du plejer og vedligeholder din brille bedst muligt.

Du er altid velkommen til at kigge forbi forretningen! Vi ligger hyggeligt placeret i Rosensgade i Aarhus. Du kan også ringe til os på telefon 86 18 46 45, eller skrive til os på mail info@brillegalleriet.dk.​

3 trin til det optimale syn

Som kunde hos os får du en kvalitetsoplevelse, der har mange års erfaring bag sig. Derfor kan du trygt bestille en tid, enten på hjemmesiden, eller ved at kigge forbi butikken, så sørger vi for at råde og vejlede dig korrekt.

Vi finder en tid til dig

Bestil en tid her på hjemmesiden. Du er også meget velkommen i butikken.

De bedste forudsætninger

Vi laver både en synstest og en øjenundersøgelse på dig og guider dig til de helt rigtige briller.

Kom hjem med det rigtige

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit køb af nye briller eller kontaktlinser.

Øjensundhed

Bestil en synstest

Er det ved at være tid til synstest? Kontakt os allerede i dag. Så finder vi en ledig tid i kalenderen, der passer dig.