Kontaktlinser

Hjælp synet på vej - uden briller i vejen

Hvis brillerne blot er i vejen for dig, så står vi altid klar til at vejlede dig i, hvilke kontaktlinser du bør få. Det er vigtigt for os, at du får de rigtige kontaktlinser, der passer til, hvem du er.

Kontaktlinser som et supplement
Kontaktlinser kan både fungere som supplement og som alternativ til briller. Hvis det kun er i bestemte situationer, dine briller irriterer dig eller er i vejen, så skal du måske både have briller og kontaktlinser. På den måde kan du ty til linserne, når det er praktisk eller nødvendigt, og bruge dine smarte briller, når du har lyst til det.

Hvis du derimod slet ikke bryder dig om at gå med briller, skal du måske helt skifte dem ud med kontaktlinser. Hos Brille Galleriet i Aarhus er vi eksperter i kontaktlinser. Vi kan tilbyde dig en række forskellige løsninger og kan helt sikkert finde netop det setup, du har brug for og ønsker dig.

Massevis af kontaktlinsetyper
Om du har brug for enkeltstyrke linser med eller uden bygningsfejl, multifokale linser med læsefelt eller andet er underordnet.

Vi finder den rette kontaktlinse, der passer til dine øjne, synsbehov og livsstil. Vi går op i dine øjnes sundhed og synskomfort.

Er du ny kontaktlinsebruger?

Kontaktlinser kan være et supplement til dine briller, men du kan også vælge brillerne helt fra og kun have kontaktlinser. Vi hjælper og vejleder dig.

Allerede kontaktlinsebruger?

Er du allerede kontaktlinsebruger kan du bestille en ny sending direkte på hjemmesiden. Så bliver de sendt direkte hjem til dig.