Øjensundhed

Grundig synstest med sundhedstjek

Vi elsker at gøre os umage! Derfor laver vi altid en øjenundersøgelse, som en del af din synstest. Hos os er du i kyndige og højtkvalificerede hænder, når dine øjne skal undersøges.

Kom i kontakt med os - så hjælper vi med briller og kontaktlinser
Pas på dine øjne og dit syn

De bedste forudsætninger
Som kunde er og bliver du altid vores førsteprioritet. Vi lytter aktivt til dine ønsker og sikrer en individuel vurdering, så vi kan give dine øjne de bedste forudsætninger for at have det godt i morgen, i næste uge og om flere år.

Hos Brille Galleriet får du altid en grundig synstest. Den er nemlig hele grundlaget for den perfekte brille eller de optimale kontaktlinser til lige netop dig. Derudover får du hos os et udførligt sundhedstjek af dine øjne.

Du og dit syn er i gode hænder
Vores team består af fem autoriserede optometrister, så hos os er du i kyndige og højtkvalificerede hænder, når dine øjne skal undersøges.

Ved øjenundersøgelsen måler vi øjets tryk, vi kontrollerer for uklarheder i øjets linse, og vi tager billeder af øjets indre. Med disse undersøgelser kan vi f.eks. tjekke dine øjne for grå og grøn stær samt AMD på et tidligt stadie. Vi henviser dig altid til en øjenlæge, hvis vi ser symptomer som disse ved vores undersøgelse.

Bestil en synstest

Er det ved at være tid til synstest? Kontakt os allerede i dag eller udfyld formularen her på hjemmesiden. Så finder vi en ledig tid i kalenderen, der passer dig.

Forstå dit testresultat

Det er vigtigt for os, at sætte dig grundigt ind i dit testresultat, så du informeret om eventuelle styrkeændringer eller tegn på grå stær.