Brilleforsikring

Vi passer på dine briller

Frygt ikke uheldet. Vi tilbyder dig 2 års tryghedssikring fra købet af brillen, så du kan føle dig tryg i enhver situation.

Brilleforsikring til når uheldet er ude
Få forsikring til dine briller

Lige meget hvor godt du passer på dine briller, så kan uheldet være ude. De kan blive ridset, beskadiget eller knust. De kan endda blive stjålet – selvom vi har lavet dem specifikt til dig!

Vi ønsker, at du skal føle dig tryg som brillebruger. Derfor tilbyder vi dig en Fullcare Brilleforsikring, som dækker netop ridser i glas, funktionsfejl som følge af slitage, tyveri eller hurtig skadebehandling (foretages i butikken), og brilleforsikringen har ingen afskrivninger.

Fullcare Brilleforsikring dækker i 2 år. Forsikringens selvrisiko er 10% af skadens pris, og ved totalskade får du en helt ny brille (identisk brille, dog max. til den originale købspris).

3 trin til det optimale syn

Som kunde hos os får du en kvalitetsoplevelse, der har mange års erfaring bag sig. Derfor kan du trygt bestille en tid, enten på hjemmesiden, eller ved at kigge forbi butikken, så sørger vi for at råde og vejlede dig korrekt.

Vi finder en tid til dig

Bestil en tid her på hjemmesiden. Du er også meget velkommen i butikken.

De bedste forudsætninger

Vi laver både en synstest og en øjenundersøgelse på dig og guider dig til de helt rigtige briller.

Kom hjem med det rigtige

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit køb af nye briller eller kontaktlinser.

Øjensundhed

Bestil en synstest

Er det ved at være tid til synstest? Kontakt os allerede i dag. Så finder vi en ledig tid i kalenderen, der passer dig.