Progressive briller

Se godt på alle afstande

Tænk, hvis et par briller kunne give dig oplevelsen af at få dit ”gamle” syn tilbage. Du ved, dit ungdomssyn, hvor dine stærke øjne selv tilpassede sig alle afstande? Progressive briller kan hjælpe dig!

Et brilleglas med flere styrker
Progressive briller giver dig et godt syn på alle afstande. Et progressivt glas er et brilleglas, der indeholder flere styrker. Det bliver også omtalt som et glas med en glidende overgang, da der ikke er synlige overgange i glasset, som man vil kunne se i et bifokalt brilleglas, der har et synligt læsefelt/segment forneden i glasset. I et progressivt glas placeres feltet til afstand ud for pupillen, og styrken bliver gradvist forøget nedad i glasset, så styrken, der passer til læsning, sidder nederst i glasset.

All-round glas
Oplever du problemer med at se skarpt og tydeligt ved læsning, vil du være den rette kandidat til denne glastype. Et progressivt brilleglas er et godt all-round glas, der kan imødekomme de fleste synsbehov, der opstår, når man er i 40-45-årsalderen og frem.

Hvis du ikke har haft progressive briller før, vil det kræve lidt tilvænning for dine øjne. Men når først du har vænnet dig til dine nye, højteknologiske glas, får du et optimalt syn i alle situationer med én og samme brille!

Vil du være endnu klogere på progressive briller? Du er altid velkommen til at kigge ind i butikken eller kontakte os på 86 18 46 45 eller info@brillegalleriet.dk.

3 trin til det optimale syn

Som kunde hos os får du en kvalitetsoplevelse, der har mange års erfaring bag sig. Derfor kan du trygt bestille en tid, enten på hjemmesiden, eller ved at kigge forbi butikken, så sørger vi for at råde og vejlede dig korrekt.

Vi finder en tid til dig

Bestil en tid her på hjemmesiden. Du er også meget velkommen i butikken.

De bedste forudsætninger

Vi laver både en synstest og en øjenundersøgelse på dig og guider dig til de helt rigtige briller.

Kom hjem med det rigtige

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit køb af nye briller eller kontaktlinser.

Øjensundhed

Bestil en synstest

Er det ved at være tid til synstest? Kontakt os allerede i dag. Så finder vi en ledig tid i kalenderen, der passer dig.