Om Brille Galleriet

Ekspertise, selvstændighed og perfektion siden 1985

Hos Brille Galleriet finder du kun det bedste: de bedste briller, den bedste service og den højeste kvalitet. Vi glæder os til at byde dig velkommen, i vores butik i Aarhus’ latinerkvarter.

En særlig brilleforretning
Brille Galleriet er en selvstændig og uafhængig brilleforretning, der har eksisteret i de samme lokaler siden forretningens opstart i 1985. Vi er tilhængere af specialforretningernes individuelle og uafhængige profil – derfor er vi et godt og stærkt alternativ til de landsdækkende brillekæder.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde den enkelte kunde en unik og kvalificeret service, hvad enten ønsket er en grundig synsundersøgelse, rådgivning om brilleglas og kontaktlinser, eller inspiration til tidens brilletrends.

 

Vores mission
Vores kunder et det absolut vigtigste, vi har. I Brille Galleriet har vi tiden til at lytte og danne os et indtryk af dine ønsker og behov. Dermed er du sikret en personlig og individuel vurdering af din stil og mindst lige så vigtigt: af dine øjnes sundhed.

Vores lokaler
Vores forretning i Rosensgade bærer præg af den unikke og historiske beliggenhed i Aarhus’ gamle latinerkvarter. Den anderledes og specielle placering er med til at gøre butikken til sin egen. I butikkens kælder fremstår kampesten, der kan dateres tilbage til vikingetiden – kom forbi, og mærk historiens vingesus.

Brille Galleriet

Bestil
synstest

Kontakt os i dag og lad os finde en dag i kalenderen, hvor du kan få lavet en synstest.

Brille Galleriet

Bestil
kontaktlinser

Vi har gjort det nemt for dig, at bestille linser, og får dem direkte leveret hjem til dig.

3 trin til det optimale syn

Som kunde hos os får du en kvalitetsoplevelse, der har mange års erfaring bag sig. Derfor kan du trygt bestille en tid, enten på hjemmesiden, eller ved at kigge forbi butikken, så sørger vi for at råde og vejlede dig korrekt.

Vi finder en tid til dig

Bestil en tid her på hjemmesiden. Du er også meget velkommen i butikken.

De bedste forudsætninger

Vi laver både en synstest og en øjenundersøgelse på dig og guider dig til de helt rigtige briller.

Kom hjem med det rigtige

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit køb af nye briller eller kontaktlinser.

Vores optometrister er eksperter

Vi forhandler brilleglas fra de førende glasleverandører, så hvis du har specielle ønsker, står vi klar til at hjælpe dig.

Vi står altid klar til at hjælpe

Vi står altid klar til at hjælpe dig, så kig forbi vores butik eller kontakt os her via hjemmesiden.