Solbriller

Pas på dine øjne! Vi har ikke ekstra på lager

Dine solbrillers fornemmeste opgave er at skærme dine øjne mod solens skarpe stråler. Derfor skal du selvfølgelig have et ordentligt par.

Stort udvalg af briller fra gode mærker

Passer på dine øjne
Dine solbriller skal sørge for, at du ikke bliver blændet, og de skal beskytte både dine øjne og huden omkring dem mod UV-stråler. Derfor er solbriller relevante for alle mennesker, der ønsker at passe godt på deres øjne – både dem, der bruger briller eller kontaktlinser til dagligt, og dem, der ikke gør.

Hos Brille Galleriet har vi et stort udvalg af forskellige kvalitetssolbriller. Vi har solbriller, der passer netop til dig, hvad enten du er på udkig efter en solbrille med kant og volumen eller er mere til en tidløs klassiker. Vi rådgiver og guider dig til at finde netop dén rigtige solbrille – kom ind og bliv inspireret af vores mange lækre modeller.

Med og uden styrke
Solbrillerne kan laves med styrke, så du kan bruge din solbrille på samme måde som din almindelige brille. Solbriller med styrke er til dig, der bruger briller dagligt, og som har brug for et par briller med ekstra beskyttelse mod solen.

Solbriller uden styrke er til dig, der f.eks. stadig gerne vil bruge dine kontaktlinser, eller til dig, der bare vil have gode solbriller i høj kvalitet.

Vi har et stort udvalg af forskellige solglasfarver, så brillen kan skræddersys præcis, som du ønsker.

Øjensundhed

Bestil en synstest

Er det ved at være tid til synstest? Kontakt os allerede i dag. Så finder vi en ledig tid i kalenderen, der passer dig.